Styrelsen 2020:

Styrelsens mejllista: (styrelsen at

Ordförande/President: Annina Forsblom (ordforande at
Vice-ordförande/Vice-president: Tomas Strand (viceordforande at
Sekreterare/Secretary: Wilhelm Lindgren (infosekreterare at
Kassör/Treasurer: (ekonomiansvarig at
Exkursionsansvarig/Excursionmanager: Mikael Robertsson (exkursionsansvarig at
PR-ansvarig/Public Relations: Leo Sarling (pr at
Styrelsemedlemmar: Iris Pallas, Erika von Essen
Funktionärer/Volunteers: Robert Backman
Webmaster: Mikael Robertsson (webmaster at

Styrelsen 2019:

Styrelsens mejllista: (styrelsen at

Ordförande/President: Annina Forsblom (ordforande at
Vice-ordförande/Vice-president: Robert Backman (viceordforande at
Sekreterare/Secretary: Mikael Robertsson (infosekreterare at
Kassör/Treasurer: Robert Backman (ekonomiansvarig at
Exkursionsansvarig/Excursionmanager: Rose-Marie Wilson (exkursionsansvarig at
PR-ansvarig/Public Relations: Iris Pallas (pr at
Funktionärer/Volunteers: Adrienne Westerback
Webmaster: Tomas Strand (webmaster at

Styrelsen 2018:

Styrelsens mejllista: (styrelsen at

Ordförande/President: Annina Forsblom (ordforande at
Vice-ordförande/Vice-president (Våren/Spring): Andrea Wiklund
Vice-ordförande/Vice-president (Hösten/Autumn): Robert Backman (viceordforande at
Sekreterare/Secretary: Mikael Robertsson (infosekreterare at
Kassör/Treasurer: Robert Backman (ekonomiansvarig at
Exkursionsansvarig/Excursionmanager: Alexej Belskij (exkursionsansvarig at
PR-ansvarig/Public Relations(Våren/Spring): Catharina Nylund (pr at
PR-ansvarig/Public Relations(Hösten/Autumn): Iris Pallas (pr at
Utställningsansvarig/Exibitionmanager: Michael Dominis (utstallningsansvarig at
Funktionärer/Volunteers: Victoria Riikonen, Niklas Wahlroos, Adrienne Westerback
Webmaster (Våren/Spring): Andrea Wiklund
Webmaster (Hösten/Autumn): Tomas Strand (webmaster at


Styrelsen 2017:

Styrelsens mejllista: (styrelsen at


Ordförande: Annina Forsblom (ordforande at
Vice ordförande:  Andrea Wiklund (viceordforande at
Sekreterare: Malin Nyman (infosekreterare at
Kassör: Patricia Torvalds (ekonomiansvarig at
Exkursionsansvarig: Victoria Riikonen (exkursionsansvarig at
Materialansvarig: Catharina Nylund (materialansvarig at
Webmaster: Catharina Nylund (webmaster at
Utställningsansvarig: Agnes Simons (utstallningsansvarig at
Funktionär: Niklas Wahlroos


Styrelsen 2016:


Styrelsens mejllista: (styrelsen at


Ordförande: Elias Djupsjö (ordforande at
Vice ordförande: Jürgen Ross (viceordforande at
Sekreterare: Jeroen Verthongen (infosekreterare at
Kassör: Alexandra Backman (ekonomiansvarig at
Exkursionsansvarig: Heidi Granholm (exkursionsansvarig at
Webmaster: Jeroen Verthongen (webmaster at



Styrelsen 2015:


Styrelsens mejllista: (styrelsen at


Ordförande: Nanó Wallenius-Verthongen (ordforande at
Vice ordförande: Caroline Haldin-Breitenstein (viceordforande at
Sekreterare: Karolina Öst (infosekreterare at
Kassör: Niklas Haukiniemi (ekonomiansvarig at
Exkursionsansvarig: Amanda Silvennoinen (exkursionsansvarig at


Utställningsansvarig: Sofia Wahlman (utstallningsansvarig at
Vice exkursionsansvarig: Sara Nguyen (exkursionsansvarig at
Materialansvarig: Mikaela Lövdahl (materialansvarig at
PR-ansvarig: Julia Lagerström (pr at
Fotokvällsansvarig: Aki Björklund (fotokvallsmastare at
Webmaster: Jeroen Verthongen (webmaster at



Styrelsen 2014:


Ordförande – Julia Lagerström
Vice ordförande – Niclas Gröndahl
Sekreterare – Karolina Öst
Kassör – Anton Axberg
Exkursionsansvarig – Sabrina Schalin (vår)
Exkursionsansvarig – Amanda Silvennoinen

Materialansvarig – Caijus Ahlroth
Utställningsansvarig – Milia Wallenius (vår)
Fotokvällsmästare – Aki Björklund
PR-ansvarig – Ida-Maria Nilsson
Webmaster – Anna Hakala (webmaster at



Styrelsen 2013:


Ordförande – Saara Oinonen

Vice ordförande – Robert Slotte
Sekreterare – Julia Lagerström
Kassör – Niclas Gröndahl
Materialansvarig – Mikael Robertsson (vår)
Exkursionsansvarig – Sandra Mitts
Utställningsansvarig – Robert Rehn
Fotokvällsmästare – Gennady Kurushin (vår)

Vice exkursionsansvarig – Viola Sundvik
Webmaster – Jonathan Aschan



Picturas pulka på Fastlaskiainen, 12.2.2013



Styrelsen 2012:

Ordförande – Saara Oinonen
Vice ordförande – Gustav Rask
Infosekreterare – Charlotta Rosenberg
Ekonomiansvarig – Sally Svartsjö
Materialansvarig – Víctor Sifontes
Exkursionsansvarig – Sandra Mitts

Fotokvällsmästare – Max Weijola
PR-ansvarig – Simon Hermans
Utställningsansvarig – Ida-Maria Nilsson
Webmaster – Jonathan Aschan


Pictura / Fastlaskiainen 2012 / Foto: Num Wistbacka



Styrelsen 2011:


Ordförande – Simon Hermans

Viceordförande – Oliver Vierkens

Sekreterare –  Saara Oinonen

Kassör – Sally Svartsjö

Materialansvarig – Víctor Sifontes

Fotokvällsmästare – Max Weijola

Utställningsansvariga – Lena Hedman (vår), Ida-Maria Nilsson (höst)

Styrelsemedlem – Ida-Maria Nilsson (vår)

Exkursionsansvarig – Sandra Uitto (Sandra Mitts, funktionär utanför styrelsen)

Webbansvarig – Rolf Smeds (funktionär utanför styrelsen)



Styrelsen 2010:


Ordförande – Simon Hermans

Vice ordförande – Markus Lövholm

Sekreterare  – Cecilia Wikström & Ida-Maria Nilsson

Kassör – Vilgot Strömsholm

Exkursionsansvarig – Sandra Uitto

Materialansvarig – Matias Kallio & Victor Sifontes

Utställnings-, grafik- och webbansvarig – Rolf Smeds



Styrelsen 2009:


Ordförande – Markus Lövholm

Vice ordförande – Sally Svartsjö

Sekreterare – Fredrik Sandström

Kassör – Vilgot Strömsholm

Materialansvarig – Thomas Backa

Webb- och utställningsansvarig – Rolf Smeds

Exkursionsansvarig – Sandra Uitto



Styrelsen 2008:


Ordförande – Markus Norrback

Vice ordförande  – Jan Wennström

Sekreterare – Sally Svartsjö

Kassör – Markus Lövholm

Materialansvarig – Thomas Backa

Exkursionsansvarig – Hanna Hägglund

Informationsansvarig – Lina Nybjörk

Utställnings-, grafik- och webbansvarig – Johannes Eriksson



Styrelsen 2007:


Ordförande – Jan Wennström

Vice ordförande – Markus Norrback

Sekreterare – Lina Nybjörk

Kassör – Joakim Beijar

Materialansvarig – Thomas Byholm

Informationsansvarig – Petter Sandvik

Utflyktsansvarig – Hanna Hägglund



Styrelsen 2006:


Ordförande – Anders Sand

Vice ordförande – Henrik Paul

Sekreterare – Jan Wennström

Kassör – Joakim Beijar

Webbansvarig – Petter Sandvik

Materialansvarig – Thomas Byholm



Styrelsen 2005:


Ordförande – Thomas Byholm

Vice ordförande – Otto Långvik

Sekreterare – Anders Sand

Kassör – Sebastian Berg

Materialansvarig – Sofia Gammelgård

Exkursionsansvarig – Hannah Lutz



Styrelsen 2004:


Ordförande – Mattias Nordling

Vice ordförande – Thomas Byholm

Sekreterare – Jonas Westerlund

Kassör – Thomas Soininen

Materialansvarig – Otto Långvik

Exkursionsansvarig – Pia Fredriksson


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.