Studiokväll och Exkursion till Botaniska Trädgården

Hejsan kära medlemmar!

Nedan finns info om Picturas kommande exkursioner och studiokvällar, vi söker även nya styrelsemedlemmar!

 

* NYA STYRELSEMEDLEMMAR FÖR VÅREN 2016 SÖKES *

Pictura söker en vice ordförande för vårterminen 2016! Vill du delta i styrelsens roliga jobb och planera spännande program? Sök till styrelsen på våren! Inga specifika förhandskunskaper krävs. Vid intresse, maila jeroen.verthongen@gmail.com

 

* EXKURSION TILL BOTANISKA TRÄDGÅRDEN 7/2 *

Välkommen på exkursion till Botaniska trädgården i Runsala med Pictura, som går av stapeln söndagen den 7 februari.
Vi tänkte träffas där kl. 12. Buss nummer 8 avgår från Åbo Eriksgatan mittemot saluhallen kl 11.30. Vi som åker buss kan ses på busshållsplatsen lite före 11.30 och stiga på tillsammans. Det är en söndag så bussen går en gång i timmen och alltid halv. Botaniska trädgården har öppet kl 10-16. Inträdet är 4 euro för studerande och 6 euro för icke-studerande. Bussen tillbaka till åbo går också en gång i timmen alltid jämt ex. kl 15 och 16.

 

* STUDIOKVÄLL I PICTURAS NYA STUDIO 11/2 och 25/2 *

Nu på torsdag 11/2 och den 25/2 från kl. 19 framåt har du chansen att titta in i Picturas studio i akademikvarteren, testa utrustningen eller bara chilla och bekanta dig med styrelsen och andra medlemmar!

Pictura bjuder på kaffe, te och nåt smått och gott. Egen systemkamera kan vara kul att ha med för den som vill testa blixtarna men det finns också att låna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.