Välkomna till Picturas nya hemsida!

Efter mycket slit så har vi äntligen en ny hemsida. Här hittar ni information om föreningen och våra evenemang.

Vi kommer givetvis att finslipa det som redan finns, men också att lägga till nya funnktioner. Vi hoppas få era värdefulla kommentarer och åsikter för vidareutveckling och att vi tillsammans kan utnyttja sidans fulla potential. Ros, ris och önskemål, allt är välkommet. Använd kommentera funktionen i detta inlägg.

Om ni har kunskap och är intresserade av att hjälpa till med hemsidan, så är det bara att ta kontakt.

5 comments

  1. Gillar också designen 🙂 Speciellt hur undermenyn kommer fram, och menyraden ändå är under logon till vänster. Två utvecklingsförslag:

    – Säkert smak sak, men på en bredformats skärm använder hemsidan ganska lite av utrymmet den har att tillgå. T.ex. i galleriet då det finns tiotals småbilder att visa så blir sidan lång med massor med whitespace istället för att ge en bättre överblick och fylla ut tomrummet med att rada småbilder över sidan. http://dl.dropbox.com/u/679511/Mozilla Firefox_957.png

    – Händelsekalendern visar kommande händelser och jag antar att sträcket ska separera kommande från gångna händelser, men det är lite vilseledande då kommande händelser är tommt (se länkade screenshotten ovan)

    Snygg touch med gråtonsdetaljen av logon i footern också 🙂 Fint jobbat!

  2. Snyggt och avskalat! Håller dock lite med johannes, att galleriet säkert kunde vässas lite grann. Tycker det är fint om gamla utställningar kunde finnas här, men krutet ska ju förstås koncentreras på kommande och inte gånget program.

    Men sidan är faktiskt riktigt snyggt! En eloge till Rofa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.