Fotoutställning på Peri och Wäino Aaltosen Museo 12.2!

Edit: Vi var hela 13 personer som samlades för en riktig kultursöndag! Efter en guidad rundtur på WAM:s utställning Ytterligheternas gemensamma nämnare och en titt på Konstakademins studerandes fotografier i Peri blev det kaffe och diskussioner på Café Wäinö. Tack till er för en gemytlig dag (och kväll!)

Några hundradels sekunder av söndagen:

 

Foton: Kim Paulin / Saara Oinonen / Saara Oinonen

———

Nu på söndagen 12.1 samlar vi ihop ett gäng och går och se på två spännande fotoutställningar på Peri och Wäino Aaltosen Museo. Båda är i samma byggnad, men medans Peri är gratis så kosta utställningen på WAM 4/6 euro. Vi ses på plats klockan 14.00 och börjar med Peri.

Utställnigarna är kopplade till varandra och fotografierna är tagna av studeranden/färdigt utbildade vid Åbo Konstakademi. Du kan läsa mera om utställningarna på deras nätsidor: www.peri.fi och http://www.wam.fi/public/default.aspx?nodeid=10898&contentlan=1&culture=fi-FI.

Så häng med alla intresserade, vad bättre finns att göra på en söndag än att ägna dagen åt lite fotokonst! 😉

2 comments

  1. Jag gillade Ytterligheternas gemensamma nämnare, både som helhet och några fotografer enskilt för sig, t.ex. Susanna Majuri har verkligen visuellt tilltalande bilder. Till Peri måste jag nästan gå en gång till, där fanns så mycket att se!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.