Hur bokar du studion?

Picturas studio finns i Blåkulla på Agricolagatan 6.

För att komma in i studion behöver du en HID-nyckel. Observera att endast en HID-nyckel som köpts via ÅA:s kassa kan aktiveras. Andra nycklar (t.ex. Novia, Tavasthem, osv.) funkar inte.

HID-nycklarna aktiveras åt alla intresserade Picturamedlemmar (betald medlemsavgift krävs) två gånger per år, i början av våren och i början av hösten. Genom att skicka e-post till materialansvarig (materialansvarig(at)fotoklubben.fi) och meddela namn samt nyckelns nummer får du tillgång till studion nästa gång nycklarna aktiveras.

Då du vill boka studion, är det bara att själv kolla på studions Google-kalender här nedanför och hitta ett passande datum. Mejla då önskad tidpunkt till materialansvarig via e-post så att ni kan komma överens om när och varifrån du kan hämta Abloy-nyckeln. Ta i beaktandet att studion bokas maximalt 4 timmar åt gången (längre bokningar bara enligt överenskommelse).