Hur bokar du studion?

Picturas studio finns i Blåkulla på Agricolagatan 6.

För att komma in i studion behöver du en HID-nyckel. Observera att endast en HID-nyckel som köpts via ÅA:s kassa kan aktiveras. Andra nycklar (t.ex. Novia, Tavasthem, osv.) funkar inte.

HID-nycklarna aktiveras åt alla intresserade Picturamedlemmar (betald medlemsavgift krävs) två gånger per år, i början av våren och i början av hösten. Genom att skicka e-post till materialansvarig (materialansvarig(at)fotoklubben.fi) och meddela namn samt nyckelns nummer får du tillgång till studion nästa gång nycklarna aktiveras.

Då du vill boka studion, använd kalendern här nedanför. Ange bokningens ändamål och tidpunkt i textrutan. Du får ett mejl då bokningen bekräftats. Ta i beaktandet att studion bokas maximalt 4 timmar åt gången (längre bokningar bara enligt överenskommelse). För att boka studion bör åtminstånde en av användarna vara medlem i Pictura.

Calendar is loading...