Mörkrumskurs 2 / Darkroom course 2

På grund av stort intresse kommer vi att ordna en till mörkrumskurs, så om du inte rymdes med på första får du nu en till chans! Kursen kommer ordnas 25-26.3, och hålls av Fredrik Sandström.

VAD? Mörkurumskurs
NÄR? 25.3 kl. 12-14 och 26.3 kl.12-14
VAR? Picturas mörkrum i Kåren
VEM? Fotointresserade! Gratis för medlemmar, 3.50€ för övriga. Medlemmar prioriteras, övriga antas i anmälningsordning.
Deltagare som av någon orsak inte kommer på kursen och inte meddelar om det måste betala 3,50€, så meddela i god tid angående avbokning.

KURSEN ÄR FULL

Due to popular demand there will be another darkroom course, so if you didn’t get a spot on the first one here’s your second chance! The course will be held 25-26 of March, by Fredrik Sandström.

WHAT? Darkroom course
WHEN? 25th and 26th of March, at 12-14
WHERE? Picturas darkroom in Kåren
WHO? People interested in photography. Free for members, 3.50€ for others. Members are prioritized, others admitted in order of signup.

THE COURSE IS FULL

Vi delar aldrig din epostadress till utomstående.

Kommentar

Du kan använda följande HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.