Höstmöte 21.11

Föreningsaktivitet, något för dig?

Föreningsaktivitet är ett bra sätt att balansera studierna samt lära känna nya människor. Särskilt med en förening som Pictura är det lätt att komma i kontakt med folk över såväl ämnes- som språkgränserna: föreningen är riktad till alla intresserade inom Akademin och det finns även många utbytesstuderande och medlemmar av personalen bland Picturaiterna. Höstmötet är din möjlighet att få en inblick i styrelsens verksamhet samt att gå med och påverka själv!
Tveka inte att ta kontakt med oss ifall det är något du vill veta mer om!

Höstmötet hålls onsdag 21.11 kl 18.15 i aud. Ringbom, Axelia II. Vi bjuder på kaffe och ätbart. Välkomna!

One comment

1. Absolut, och sen kan jag tillägga att styrelsearbetet är väldigt lärorikt. Motsvara minst 30sp på ÅA i form av kunskap, typ 5sp i arbete 😉
    Att vara en del av Picturas styrelse kräver inga direkta kunskaper i fotografi. Posterna baseras däremot mera på personlighet.
    Jag kan starkt rekommendera alla att utnyttja möjligheten och gå med i styrelsen, det är både kul och intressant!

H. Ordförande 2010 & 2011